День цивільного захисту

Щорічно у третій четвер квітня у Нововолинському науковому ліцеї проходить День цивільного захисту, що є важливою подією для нашої ліцейної родини. Цей день нагадує нам про необхідність готовності до різних ситуацій, які можуть виникнути, чи то природні катастрофи, пожежі, медичні невдачі або інші надзвичайні обставини.
В цей день у ліцеї, за ініціативи вчителя Захисту України Кривицького О.М. ми проводимо різноманітні заходи та тренування, щоб навчитися важливим навичкам евакуації та реагування на небезпеку.
Ліцеїсти мали змогу зустрітися з представниками 5 ДПРЧ Управіння ДСНС України у Волинській області, де поспілкувалися із рятувальниками та спостерігали за їх роботою. Також ліцеїсти спробували свої сили під час практичних занять.
Ще одним дуже важливим заходом була навчальна евакуація з ліцею на випадок пожежі. Ліцеїсти відпрацювали вміння організовано та швидко виходити з приміщення, дотримуючись правил безпеки та евакуації.
Цей день - це не лише час для навчання, але й можливість спільно обговорити важливі аспекти безпеки та готовності до дій. Нехай кожен запам'ятає, що навички цивільного захисту - це не лише обов'язок, а й відповідальність. Бережіть себе та один одного!

Кiлькiсть переглядiв: 5

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 01 Травня 2024

Фотогалерея