Родинне свято

21 грудня 2013 року учні 9-х класів провели родинне свято на тему «А над світом українська вишивка цвіте».

/Files/images/DSCN4218.jpg

Учні намагалися донести до всіх присутніх,що вишивка – це не тільки майстерне творіння золотих рук народних умільців,а й скарбниця вірувань , духовних устремлінь , інтелекту нашого народу. Вишивка сьогодні живе повнокровним життям; прикрашає сучасний одяг,надає йому своєрідності і неповторності .Повернення до народних традицій проявляється у тому,що все більше молоді прагне мати в своєму гардеробі хоча б одну вишиту сорочку.

/Files/images/vDw4Olvd0fs.jpg

Кожен номер свята мав свою особливість і чимось запам'ятався .Особливо зворушливими були номери : Худої Зоряни - «Молитва», Горкун Анастасії - «А сорочка мамина біла-біла», Ошуркевич Софії - «Ой заграй мені на сопілочці», Шевчук Юлії -«Україна»,танець «Мікс» - Степюк Ілля ,танець «Циганка» у виконанні дівчаток 9-их класів. Відмічу , що у нашому святі були задіяні не лише діти ,а й батьки і молодші сестрички дев’ятикласників. Мама Левасюка Павла виконала на скрипці пісню «Квітка –душа» на слова Діани Гольде , музика Костянтина Меладзе. Для батьків відбулася презентація вишивки.

/Files/images/iEV5-sDoEIk.jpg/Files/images/a69O7SfvwqEjhyf.jpg/Files/images/-iuFBRytdEE.jpg

Від всіх учасників заходу мені б хотілося висловити подяку нашим вихователям: Посельській О.Л., Войтович Л.І., Цибульській О.В.- за допомогу у підготовці і проведенні свята.

Протягом заходу лунав веселий спів , а посмішки і підтримка батьків додавали наснаги та енергії учасникам. Така цікава і вишукана тема , яка досить актуальна у теперішній час, дала змогу зрозуміти, що ми з вами усі – українці , яких об’єднає у велику родину любов до рідної землі, до пісні, до вишивки.

/Files/images/euvWTM3bzO0.jpg/Files/images/DSCN4352.jpg

Цихоцька Ольга, учениця 9-Б класу.

Кiлькiсть переглядiв: 391

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Нововолинський науковий ліцей
Волинської обласної ради

45400, вул.Пирогова,1
м.Нововолинськ
тел: (03344) 3-67-72, 3-67-70, 3-67-71
факс: (03344) 4-90-66
e-mail: novlicey@ukr.net
Сайт: novovolynsk-lyceum.edukit.volyn.ua

Дата останньої зміни 01 Травня 2024

Фотогалерея